Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا - مديرکل بحران استانداري مرکزي گفت: براساس مطالعات شرکت آب منطقه اي استان از سال 64 تا 96، افت تجميعي سطح آب هاي زير زيرزميني اراک به 13 متر و 36 سانتي متر رسيده است.

به گزارش ايرنا، «حميد غياثي» روز شنبه در نشست شوراي اداري شهرستان اراک افزود: براي جلوگيري از بحران در منطقه بايد برنامه ريزي مدوني توسط دستگاه هاي اجرايي به ويژه فرمانداري اراک در مديريت مصرف آب انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهارداشت: در بازديدي که اخيرا از اراضي مرزيجران و هزواره انجام شد، شکاف هايي به طول 30 متر و عمق 7 تا 8 متر در زمين ايجاد شده که نتيجه برداشت غيرمجاز آب و فرونشست زمين است.
مديرکل بحران استانداري مرکزي گفت: کشت نکردن دوم و سوم برخي محصولات، نصب کنتورهاي حجمي و هوشمند و پر کردن چاهاي آب کشاورزي غيرمجاز، از جمله راهکارهاي برون رفت از اين وضعيت است‌.
غياثي افزود: جداسازي آب آشاميدني از شبکه آب مصرفي بايد در دستور کار مسئولان اجرايي قرار گيرد تا از آب هاي سطحي براي آبياري فضاي سبز استفاده شود.
وي اظهارداشت: اسناد قديمي حاکي است که اراک يکي از شهرهاي زلزله خيز است که درصد وقوع زلزله در آن متوسط اعلام شده است اما تحقيقاتي که در کاهش خطرپذيري انجام شده است نشان مي دهد اراک، کرهرود، کارچان، ساروق و سنجان جز مناطق زياد تا خيلي زياد در مبحث زلزله شناخته شده اند.
مديرکل بحران استانداري مرکزي گفت: لازم است بنياد مسکن انقلاب اسلامي، مقاوم سازي را جدي تر در دستور کار قرار دهد چرا که 10 تا 30 درصد از منازل روستايي استان در برابر زلزله مقاوم سازي نشده است.
غياثي افزود: افزايش ضريب نفوذ بيمه يکي از راهکارهايي است که مردم مي توانند در برابر زلزله داشته باشند که در صورت بروز حوادث، امکان دريافت خسارت محقق مي شود.
وي اضافه کرد: ساخت سيل بند، ساخت ديوار ساحلي رودخانه ها، جلوگيري از قطع درختان، احياي قنوات و پاک سازي مسير عبور رودخانه ها مي تواند از وقوع حوادث از جمله سيل و طغيان رودخانه ها جلوگيري کند.
فرماندار اراک نيز گفت: دستگاه هاي اجرايي بايد همدلي مطلوبي براي برگزاري جشن هاي چهلمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي داشته باشند.
«حسين بختياري» افزود: افتخار به گذشته و اميد به آينده انقلاب اسلامي بايد سرلوحه امور دستگاه ها در جشن هاي يوم الله دهه فجر قرار گيرد.
وي اظهار داشت: مسئولان در نشست با مردم به ويژه گروه هاي هدف دستاوردهاي انقلاب را تبيين کنند و در گفت و گو با رسانه ها بيان افتخارات انقلاب اسلامي را در دستور کار قرار دهند.
وي اضافه کرد: قبل از انقلاب اسلامي هيچ روستايي در اراک از امکانات زيرساختي مناسب همچون آب، برق و گاز برخوردار نبود که به برکت انقلاب اسلامي، اکنون روستاها آباد و زندگي و توليد در آن ها جريان دارد.
فرماندار اراک گفت: هپکو اراک در زماني سرفصل خبري رسانه هاي معاند بود و اکنون با مديريت مسئولان چرخه توليد در اين واحد صنعتي بزرگ به راه افتاده است.
وي اظهار داشت: واحدهاي صنعتي بزرگ اين شهرستان بحران ها را پشت سرگذاشته اند و برخي کاستي ها از جمله نقدينگي با تدبير قابل رفع است.
فرماندار اراک گفت: بايد نظارت در بخش هاي مختلف بيشتر توسعه پيدا کند تا به سبب کمبود و نبود نظارت زمينه سو استفاده فراهم نشود.
بختياري افزود: يکي از راه هاي جلوگيري از ثروت اندوزي بي حد و حصر سودجويان نظارت و رصد بيشتر بازرسان است.
وي اظهار داشت: گلايه مردم از برخي نظارت ها قابل قبول است چرا که تهيه يک کالا در يک خيابان با چند قيمت متفاوت قابل قبول نيست واين مهم نيازمند نظارت دقيق دستگاه هاي متولي است.
تشکيل نشست شوراي ادراي شهرستان اراک در کارچان، ساروق و داودآباد، نشست مسئولان دستگاه هاي ادراي اراک در دهه فجر با مردم و اعلام طرح هاي قابل گشايش در اين ايام به فرمانداري اراک از جمله مصوبات شوراي اداري اراک بود.
شهرستان اراک با سه بخش، 500 هزار نفر جمعيت دارد.
6991/3075
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۸۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • نظارت مدیریت بحران بر ایمنی نمایشگاه کتاب تهران
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶