Web Analytics Made Easy - Statcounter

پاسدار محمدرضا رضایی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اراک در گفتگو با خبرنگار بسیج استان مرکزی؛ با اشاره به اقدامات انجام شده در مناطق زلزله‌زده غرب کرمانشاه به همت این ناحیه مقاومت بسیج گفت: از همان روزهای نخست وقوع این حادثه دل‌خراش طی جلساتی که با فرماندهان پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت بسیج اراک برگزار کردیم به منظور جمع‌آوری اقلام و نیازهای زلزله‌زدگان تقسیم وظایفی داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بحث امداد، نجات، اسکان اضطراری و موقت باتوجه به نیازمندی‌های لازم در هر بخش به زیرمجموعه‌های ناحیه مقاومت بسیج اراک واگذار شد.

فرمانده ناحیه مقامت بسیج اراک تصریح کرد: از همان ابتدای وقوع زمین‌لرزه تا به امروز 20 تیم اردوی جهادی به منطقه زلزله‌زده غرب کرمانشاه به منظور آواربرداری، زیرسازی مکان استقرار کانکس‌ها برای اسکان موقت، تجهیز و انجام تأسیسات کانکس‌ها اعزام شدند.

پاسدار رضایی با اشاره به میزان کمک‌های جمع‌اوری شده نقدی و غیرنقدی توسط پایگاه‌ها و حوزه‌های مقاومت بسیج اراک گفت: نزدیک به 40 میلیون تومان کمک نقدی جمع‌آوری شد همچنین در بحث کمک‌های غیرنقدی شاهد کمک‌های خودجوش مردم بودیم، 5 کامیون حامل آب معدنی، تُن ماهی و وسایل گرمایشی و پتو در همان روزهای اول به مناطق ارسال شد .

وی افزود: میزان کمک‌های جمع‌آوری شده به همت پایگاه‌ها و حوزه‌های بسیج در قالب 8 دستگاه خودروی کامیون تک و ایسوزو، 25 دستگاه نیسان وانت اقلام بهداشتی، غذایی و پوشاک به مناطق برای کمک به زلزله‌زدگان ارسال شد.

فرمانده ناحیه مقامت بسیج اراک تصریح کرد: با آغاز عملیات اسکان موقت زلزله‌زدگان تا به امروز به همت مردم ولایتمدار شهرستان اراک 6 کانکس توسط کارخانجات و حوزه‌های شهری اهدا و برای نصب به مناطق زلزله زده کرمانشاه ارسال شد.

پاسدار رضایی خاطرنشان کرد: اتحادیه‌های صنف تاسیسات ساختمانی بسیج اصناف شهرستان اراک نیز وارد میدان شده و اقدام به خدمت رسانی به زلزله‌زدگان کرده است. همچنین ساخت 70 واحد مسکونی مددجویی در این مناطق را به شهرستان اراک محول کرده‌اند که امیدواریم در کمتر از یک ماه پس از تهیه بانک اطلاعاتی و طراحی نقشه‌های ساخت منازل مسکونی با حمایت و کمک خیرین و مردم ولایی و همیشه در صحنه استان کار ساخت را آغاز کنیم.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۱۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب ماند

ایسنا/مازندران سرپرست معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران با بیان اینکه، در حال حاضر در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب هستیم، گفت: ساخت مسکن محرومان مازندران باید خیلی جدی گرفته شود، چراکه این مقوله سبب رضایت مردم از نظام می‌شود.

احمد توکلی ۸ اردیبهشت در جلسه شورای مسکن که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: کمبود زمین در این استان چالش اساسی در اجرای دقیق تعهدات ساخت خانه در قالب طرح نهضت ملی مسکن در این استان محسوب می‌شود.

وی افزود: اکنون پس از گذشت ۲ سال کمتر از ۱۰ هزار واحد با پیشرفت فیزیکی حدود ۴۰ درصد در مسکن حمایتی عملیاتی شده است.

این‌ مسئول تصریح کرد: تعهد مازندران در ساخت مسکن خود مالکی ۳۱۰۷ واحد است که در این بخش عقب ماندگی ۳۵ درصدی به نسبت زمان برش دو ساله اجرا وجود دارد.

معاون استاندار مازندران بیان کرد: تا کنون ساخت ۱۱ هزار واحد در نهضت ملی مسکن مازندران در بخش خود مالکی قرارداد منعقد شد که پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۷۰ درصدی دارد.

توکلی وضعیت ساخت مسکن روستایی در نهضت ملی مسکن مازندران را مطلوب توصیف کرد و توضیح داد: تا کنون از تعهد ساخت ۴۰ هزار واحد مسکن وعملیات ساخت ۱۷ هزار واحد شروع شده است که عمده این واحدها پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد دارد.

وی تعهد مازندران در نهضت ملی مسکن در بخش باز آفرینی شهری را ۲۳ هزار و ۲۵۵ واحد اعلام کرد و گفت: در این بخش نیز تا کنون برای ۱۰ هزار و ۲۹۰ واحد پروانه ساخت صادر شده است.

سرپرست معاونت عمرانی استاندار مازندران بر لزوم افرایش ساخت واحدهای مسکونی روستایی مازندران در تعداد طبقات با هدف استفاده بهینه از زمین تاکید کرد و گفت: در حال حاضر طبق مقررات ساخت مسکن در روستاها فقط تا چهار طبقه مجاز است که این می‌تواند تا ۱۵ طبقه قابل افزایش باشد.

این مسئول با توضیح این نکته که تا ۹۰ درصد زمین‌های مازندران به عنوان زمین‌های درجه یک و ۲ کشاورزی محسوب می‌شود که طبق مقررات طرح نهضت ملی مسکن محدودیت تامین زمین را در استان بوجود می‌آورد، گفت: باید با اصلاح قوانین مشکلات ساخت مسکن محرومان با تامین زمین حل و فصل شود.

توکلی با اشاره به موضوع حبس زمین در مازندران که می‌تواند در قالب اجرای طرح مولد سازی مورد توجه دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد، اظهارکرد: بررسی ها نشان می‌دهد که حدود ۱۰هزار میلیارد ریال برای زیر ساخت‌های نهضت ملی مسکن مازندران نیاز است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» امید به مقاومت در سایر کشورها را افزایش داد
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • برگزاری نشست بصیرتی و جهاد تبیین در تپه شهدای گمنام خوی + تصاویر
  • ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار واحد مسکن ملی در حال ساخت است
  • قدرت امروز ایران به دلیل روحیه استکبارستیزی و مقاومت ملت ایران است
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی شد
  • مازندران در تعهد ساخت ۷۰ هزار واحد مسکن حمایتی عقب ماند
  • بهره برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن مددجویی کمیته امداد خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۲۱۰۵ واحد مسکن کمیته امداد خراسان رضوی‌